1. Hírek
  2. Utazási mobilitás újragondolva: az új California
2024.07.10.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Utazási mobilitás újragondolva: az új California

A California. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte legsikeresebb lakóautója évtizedek óta a kempingezés és a mindennapi használhatóság szimbóluma. Az új California azért jött létre, hogy tovább vigye ezt az örökséget. Innovatív tervek, új platformok, új belső kialakítás, új funkciók: az új California megbízható társ a mindennapokban, és egy teljes értékű lakóautó szinte minden elképzelhető kalandhoz.

lnf

Az új California nem csak a kempingezés terén állít fel új mércét. A mindennapi élet okos innovációival is lenyűgöz. A vezető- és utasoldali két tolóajtó nemcsak a beszállás biztonságát növeli, hanem a mindennapokat is jelentősen megkönnyíti. Körbejárni az autót a vásárolt élelmiszerekkel? Többé már nem.

A hűtőszekrényt közvetlenül kívülről bepakolni? Semmi akadálya. Könnyű szimpla ülések az utastérben, amelyek egyenként mozgathatók vagy akár kivehetők nagyobb tárgyak szállításához? Gyorsan és egyszerűen megoldható - különösen azoknak számára, akik gyorsan át szeretnének váltani a mobil iroda módból szabadidős üzemmódba.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.